Kontakt os - det koster ikke noget

Hos Ove Madsen ApS levere vi branchens bedste rådgivning - og vi kan hjælpe dig med at spare penge på den lange bane med energi venlige løsninger.

Ove Madsen ApS er et professionelt elinstallatør firma, som blev grundlagt tilbage i 1975. Firmaet har i dag 8 fastansatte og bliver i dag drevet af Ove Madsens søn Jesper Madsen. Meget har ændret sig siden 70’erne, men det har vores firma principper ikke – vi ønsker stadig at levere de bedste løsninger i samarbejde med vores kunder - uanset opgavens størrelse. Derfor arbejder vi hver dag hårdt på at skabe værdi for vores kunder, hvor vi arbejder med alt fra nyinstallationer og reparationer til både det private, offentlige, landbruget og virksomheder.

Vores kompetente team er veluddannet, har mange års erfaring inden for alt fra hus- og landbrugsinstallationer, til montering af varmepumper, solcelleanlæg og meget andet. Vi bestræber os altid på, at tilbyde de bedst mulige løsninger for vores kunder, hvorfor vi altid er på forkant med den seneste udvikling inden for branchen.

Vi har også en alsidig butik med lamper, hvidevarer og småapparater. Og som medlem af El-salg kan vi tilbyde dag-til-dag levering af hvidevarer, konkurrencedygtige priser og landsdækkende bytteservice. Hos Ove Madsen ApS vægter vi altid vores kunders tillid og tryghed særligt højt, hvorfor vi hver dag arbejder på at levere omhyggelige og kvalitetsbevidste løsninger.

Vil du høre mere om vores løsninger, så kontakt Ove Madsen ApS på telefon 74711337 eller via vores kontaktformula.