Højteknologisk beskyttelse.

Kunst i verdensklasse på HEART beskyttes mod tyveri med markedets mest avancerede og intelligente løsninger.

Billede mangler

Den nye bygning, der huser HEART, består af mere end 5000 topsikrede kvadratmeter. Et avanceret overvågningssystem med sensorer, alarmer og videoovervågnning søger for, at sikkerheden på stedet altid er et skridt foran.
BLUE INSTALL-installatør Sten Engsig Madsen og hans folk fra Birk TeQ stod for de elektriske installationer, og de var med fra byggeriets begyndelse.
“Det var nødvendigt af praktiske årsager. Der var rigtig mange installationer og ledninger, der skulle implementeres i selve byggeriet”.

Billede mangler

Hjertet i HEART

Hjertet i HEARTs sikkerhed er det intelligente alarmsystem og video-overvågningen, fortæller museets driftschef Lars Clemmensen. I et lille kvadratisk -og hemmeligt- rum snurrer ITV-overvågningen 24 timer i døgnet og optager dagens begivenheder, både ude- og indefra.
”Både kameraer og ventilationskanaler er koblet på alarmsystemet og i det øjeblik alarmen går, tændes al lys på museet. Vi har taget højde for alle tænkelige scenarier”.
Adgang til museets udstillinger, kontorer og gangarealer er umulig uden elektronisk kontrol. Via et sikkerhedsanlæg med scanner, der er placeret ved dørene, har museets ansatte og gæster adgang med en personlig brik, der indeholder data. Det giver mulighed for at holde styr på, hvem der befinder sig i huset og mere vigtigt – holde ubudne gæster ude.