Osram Lightify - intelligent lysstyring for alle

Snyd indbrudstyvene med automatisk tænd-/slukfunktion eller vælg mellem 16 millioner forskellige farver - direkte fra din smartphone

Billede mangler

Tag styringen over dine lyskilder, og snyd tyven 

Osram Lightify giver dig mulighed for at styre op til 50 forskellige netværksforbundne Lightify LED-produkter - såsom lyskilder, armaturer, fleksible LED-bånd og havelamper direkte fra din tablet eller smartphone. Alt dette sker via dit wifi-netværk, og du kan både vælge at styre dem enkeltvis eller inddele dem i grupper. På den måde kan du med ganske få klik vælge lige den farve og lysstyrke du ønsker i det enkelte rum uden at påvirke de øvrige.

Lightify kan også hjælpe dig med at snyde potentielle indbrudstyve henover julen. Indbrudstyve er særligt aktive henover julen, da mange boliger står tomme. Men med Lightify kan du bedre snyde tyvene til at tro, at huset ikke står tomt. Du kan nemlig indstille dine Lightify-lyskilder til automatisk at tænde og slukke, så det ligner at der er nogen hjemme - det er smart. 

Det eneste, du behøver for at komme i gang, er et start-kit samt at downloade Osram Lightifys app, som du kan hente gratis fra Android-butikken eller Apples app store. Start-kittet består af en gateway og en E27 Classic A farvet LED-pære (til udskiftning af en 60W glødepære). Gatewayen er selve teknologien, der gør det muligt at styre dine Lightify lyskilder, og opsætningen af den kunne ikke være nemmere med deres plug n’ play-løsning.

Fungerer både privat og professionelt 

Lightify er smart, hvis man ønsker at sætte en særlig stemning i sin stue eller vil skræmme tyvene væk. Men Lightify kan også anvendes i professionelle sammenhænge. Eksempelvis har Osrams lyskilder været anvendt under både dette og sidste års Eurovisionen Song Contest, som foregik i henholdvis København og Wien. Dette kom bl.a. til syne, ved at publikum via deres smartphone kunne "farve-stemme" på deres favoritsang, ved at angive farven på det land, som de mente var bedst. 

Vil du vide mere om Lightify - kontakt din lokale Blue Install-installatør